120 SOLO BY AL-KO MOTOROS FŰKASZA

69 900 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 127153 Kategóriák: , ,

Leírás

Leírás
Erős motoros fűkasza rendkívüli erőtartalékokkal
Kétütemű motor Easy-Start indítással és centrifugális kuplunggal
Biztonságos, precíz és fáradságmentes használat az egyszerűen állítható szarv-fogantyúnak és a csípővédelemmel ellátott, kényelmes vállhevedernek köszönhetően
Automata damilfejjel (koppintós száladagolás) és robusztus fémkéssel
Erőteljes gép vadnövényzet és makacs cserjék ellen

Tökéletes vágási eredmény igényes kerttulajdonosok és hobbi kertészek számára. Ezt nyújtják a solo by AL-KO benzinmotoros fűkaszák, robusztus, rendkívül erős és sokoldalú csúcstechnológiás gépeink a „fűnyírás” kategóriában.

Solo by AL-KO 120 – nagy teljesítmény és kényelmes kezelés
Független fűnyírás, hatékony és egyszerű kezelés: a solo by AL-KO 120 benzinmotoros fűkasza erős, kompakt felépítésű modellként tökéletes vágási eredményt biztosít a megszokott solo by AL-KO minőségben.
Az Easy-Start rendszernek, a centrifugális kuplungnak, a könnyen kezelhető, beépített kezelőelemekkel ellátott szarv-fogantyúnak, a hátkímélő munkavégzést biztosító vállhevedernek, valamint az optimális egyensúlynak köszönhetően biztosított a természetes testtartással végezhető, zavartalan munka. A gép ráadásul nagyon könnyen karbantartható, a két mellékelt vágófej – erős fémkés és damilfej – (vágási szélesség 25, ill. 41 cm) pedig könnyen cserélhető.
Erős motorjával és nagy üzemanyagtartályával a solo by AL-KO 120 megbízható segítőtárs tartós használat esetén is. Teljesítményét a legjobban magas fű irtása, valamint a makacs vadnövényzeten való erőteljes áthatolás során tudja kibontakoztatni. A nagyobb felületek és hosszabb távolságok is az erősségei közé tartoznak.
A profi felszereltség, azaz a testmagassághoz beállítható szarv-fogantyú és a praktikus vállheveder segítségével a fűkasza használata még hosszabb kaszálás során is egyszerű és biztonságos. A fogantyú egyszerű elforgatásával a gép ráadásul kényelmesen szállítható és helytakarékosan tárolható.

A solo by AL-KO 120 műszaki leírása
Ennek az erős motoros fűkaszának a fő előnyei a gyorsan beinduló, 1,1 kW-os, legújabb generációs kétütemű motor (42,7 cm3), a robusztus felépítés, a nagy gépekhez hasonló, profi kezelőelemek, valamint az összes solo by AL-KO gépre jellemző sokoldalúság és könnyű karbantartás.
Az ergonomikus, beépített és könnyen elérhető kezelőelemekkel ellátott szarv-fogantyú által biztosított kényelmes és biztonságos használatnak, valamint a gép optimális egyensúlyának és stabilitásának (vastag falú alumínium szár) köszönhetően a hosszabb nyírási és tereptisztítási munkák is könnyedén, kíméletes testtartásban végezhetők gyepfelületeken, magas fűben vagy makacs bozótban. A csípővédelemmel ellátott, dupla vállheveder továbbá lényeges tehermentesítést és kényelmesebb hordozást biztosít a munka során, és segít a motoros fűkasza biztonságos kezelésében.
Ez az erős motoros fűkasza nagy rugalmasságot biztosít a használat során, ugyanis a szállítási terjedelem két vágófejet tartalmaz: egy robusztus, 25 cm-es fém késsel ellátott vágófejet, és egy nagy, kíméletes damilfejet 41 cm-es vágási szélességgel. Ez utóbbinál, az optimális szálhossz használat közbeni könnyed beállításához használja a koppintós száladagolást (a fűkasza fejét egyszerűen koppintsa a talajhoz).
Erőteljes áthatolás makacs vadnövényzeten. Nincs akkumulátor-töltésre fordított idő és kábelkupac – ez előnyös Önnek nagy gyepfelületeken és parkokban, valamint különösen szabad terepen.

A solo by AL-KO 120 megvásárlása + alternatív lehetőségek
A solo by AL-KO 120 megvásárolható webshopunkban vagy márkakereskedőinknél. Tökéletes választás, ha erős, kényelmesen kezelhető benzinmotoros fűkaszát keres kertjéhez vagy nagyobb területekhez. A benzinkeverék elkészítéséhez a füstszegény, jól keveredő AL-KO univerzális kétütemű motorolajat (cikksz. 112896) ajánljuk.
Ha kedvező árú alapmodellt szeretne, akkor az AL-KO 116 típust ajánljuk. Még nagyobb motorteljesítményt kínálnak csekély vibráció mellett a 130 H, 132-es és 141-es modellek. 5 az 1-ben univerzális gépünk cserélhető szerszámokkal: a solo by AL-KO 107 L-S.

Technikai adatok

Cikkszám 127153
EAN 4003718051841
Termékcsalád solo by AL-KO
Lökettérfogat ccm 42.7
Teljesítmény kW 1,1
Zajkibocsátás dB(A) 111
Tömeg (kb.) kg. 8

További információk

Tömeg 8 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„120 SOLO BY AL-KO MOTOROS FŰKASZA” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük