132 SOLO BY AL-KO MOTOROS FŰKASZA

96 900 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 127433 Kategóriák: , ,

Leírás

Leírás
Nagyteljesítményű, csekély vibrációval működő motoros fűkasza
Rendkívül könnyen induló, 0,9 kW-os kétütemű motor dekompressziós szeleppel és centrifugális kuplunggal
Biztonságos, fáradságmentes használat az állítható szarv-fogantyúnak és a csípővédelemmel ellátott, kényelmes vállhevedernek köszönhetően
Precíz és könnyű használat az extra rezgéscsillapításnak köszönhetően
Automata damilfejjel (koppintós száladagolás) és robusztus fémkéssel

Tökéletes vágási eredmény igényes kerttulajdonosok és hobbi kertészek számára. Ezt nyújtják a solo by AL-KO benzinmotoros fűkaszák, robusztus, rendkívül erős és sokoldalú csúcstechnológiás gépeink a „fűnyírás” kategóriában.

Solo by AL-KO 132 motoros fűkasza
Független fűnyírás, akár egy profi – robusztus, hatékony és egyszerűen kezelhető: a solo by AL-KO 132 benzinmotoros fűkasza erős, sokoldalú gépként tökéletes vágási eredményt biztosít a megszokott solo by AL-KO minőségben. Mindenhol kiválóan bevethető, ahol a fűnyírók, méretüknél fogva korlátokba ütköznek.
A rendkívül könnyű Easy-Start rendszernek, a centrifugális kuplungnak, a könnyen kezelhető, beépített kezelőelemekkel ellátott szarv-fogantyúnak, a hátkímélő munkavégzést biztosító vállhevedernek, valamint az optimális egyensúlynak köszönhetően biztosított a természetes testtartással végezhető, zavartalan munka. A gép ráadásul nagyon könnyen karbantartható, a két mellékelt vágófej – erős fémkés és damilfej – (vágási szélesség 25, ill. 41 cm) pedig könnyen cserélhető.
Erős, beépített rezgéscsillapítással ellátott motorjával a solo by AL-KO 132 egy dolgos és nagyon kényelmesen kezelhető segítőtárs. Használatával még a magas fű is kis megterheléssel vágható és irtható, és a vadnövényzeten is erőteljes áthatolást garantál, extra kényelem mellett.
Az extra rezgéscsillapítás, a profi felszereltség, azaz a testmagassághoz beállítható szarv-fogantyú és a praktikus vállheveder segítségével a fűkasza használata még nehezebb kaszálási munkák során is egyszerű és biztonságos.
A solo by AL-KO 132 műszaki leírása
Ennek az erős motoros fűkaszának a fő előnyei a nyugodt, a dekompressziós szelepnek köszönhetően rendkívül könnyen beindítható, 0,9 kW-os, legújabb generációs kétütemű motor (32,5 cm3), az igen robusztus felépítés, a nagy gépekhez hasonló, profi kezelőelemek, valamint az összes solo by AL-KO gépre jellemző sokoldalúság és könnyű karbantartás.
Az ergonomikus, beépített és átfogás nélkül, könnyen elérhető kezelőelemekkel ellátott szarv-fogantyú által biztosított kényelmes és biztonságos használatnak, valamint a gép optimális egyensúlyának és stabilitásának (extra vastag falú, 28 mm-es alumínium szár) köszönhetően a nagyobb kihívást jelentő nyírási és tereptisztítási munkák is könnyedén, kíméletes testtartásban végezhetők gyepfelületeken, magas fűben vagy makacs bozótban. A csípővédelemmel ellátott, dupla vállheveder és a rendkívül alacsony vibráció mellett működő hajtás továbbá lényeges tehermentesítést és kényelmesebb hordozást biztosít a munka során, és segít a motoros fűkasza biztonságos kezelésében.
Ez az erős fűkasza nagy rugalmasságot biztosít a használat során, ugyanis a szállítási terjedelem két vágófejet tartalmaz: egy robusztus, 25 cm-es fém késsel ellátott vágófejet, és egy nagy, kíméletes damilfejet 41 cm-es vágási szélességgel. Ez utóbbinál, az optimális szálhossz használat közbeni könnyed beállításához használja a koppintós száladagolást (a fűkasza fejét egyszerűen koppintsa a talajhoz).
Ezzel az erős fűkaszával bármilyen tereppel, gyepszegéllyel vagy makacs, sűrű vadnövényzettel benőtt bozóttal is gond nélkül, gyorsan megbirkózhat. Nincs akkumulátor-töltésre fordított idő és kábelkupac – ez előnyös nagy gyepfelületeken és parkokban, valamint szabad terepen.

A solo by AL-KO 132 megvásárlása + alternatív lehetőségek
A solo by AL-KO 132 megvásárolható webshopunkban vagy márkakereskedőinknél. Tökéletes választás, ha könnyen használható, nagyteljesítményű fűkaszát keres nagy kerthez, kültéri létesítményekhez vagy szabad terepre. A benzinkeverék elkészítéséhez a füstszegény, jól keveredő AL-KO univerzális kétütemű motorolajat (cikksz. 112896) ajánljuk.
Ha kedvező árú alapmodellt szeretne, akkor az AL-KO 116 típust ajánljuk. Ha a természeténél fogva nyugodt működésű, üzemanyaggal külön keverék nélkül, könnyen feltölthető négyütemű motort keres, akkor a solo by AL-KO 130 H az Önnek megfelelő gép. 5 az 1-ben univerzális gépünk cserélhető szerszámokkal: a solo by AL-KO 107 L-S.

Technikai adatok

Cikkszám 127433
EAN 4003718058383
Termékcsalád solo by AL-KO
Munkaszélesség cm Faden 41 cm / Messer 25 cm
dekompressziós szelep igen
Damil utánállítás Tipp-Automatik
Fogantyú kialakítása Bike
Lökettérfogat ccm 32.5
Tartály űrtartalma 0,7
Teljesítmény kW 0,9
szivatógumi igen
Heveder Semiprofi
Tömeg (kb.) kg. 7,9

További információk

Tömeg 7.9 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„132 SOLO BY AL-KO MOTOROS FŰKASZA” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük