141 SOLO BY AL-KO MOTOROS FŰKASZA

99 900 Ft

Cikkszám: 127434 Kategóriák: , ,

Leírás

Leírás
Nagyteljesítményű, csekély vibráció mellett működő motoros fűkasza
Erős, könnyen induló, 1,25 kW-os kétütemű motor dekompressziós szeleppel és centrifugális kuplunggal
Biztonságos, fáradságmentes használat az állítható szarv-fogantyúnak és a csípővédelemmel ellátott, kényelmes vállhevedernek köszönhetően
Precíz és könnyű használat az extra rezgéscsillapításnak köszönhetően
Automata damilfejjel (koppintós száladagolás) és robusztus fémkéssel

Tökéletes vágási eredmény igényes kerttulajdonosok és hobbi kertészek számára – ezt nyújtják a solo by AL-KO benzinmotoros fűkaszák, robusztus, rendkívül erős és sokoldalú csúcstechnológiás gépeink a „fűnyírás” kategóriában.

Solo by AL-KO 141 – erős segítőtárs a fáradságmentes munkavégzésért
Független fűnyírás, akár egy profi – robusztus, hatékony és egyszerűen kezelhető: a solo by AL-KO 141 benzinmotoros fűkasza, tekintélyt parancsoló erejével, tökéletes vágási eredményt biztosít a megszokott solo by AL-KO minőségben. Mindenhol kiválóan bevethető, ahol a fűnyírók, méretüknél fogva korlátokba ütköznek.
A rendkívül könnyű Easy-Start rendszernek, a centrifugális kuplungnak, a könnyen kezelhető, beépített kezelőelemekkel ellátott szarv-fogantyúnak, a hátkímélő munkavégzést biztosító vállhevedernek, valamint az optimális egyensúlynak köszönhetően biztosított a természetes testtartással végezhető, zavartalan munka. A gép ráadásul nagyon könnyen karbantartható, a két mellékelt vágófej – erős fémkés és damilfej – (vágási szélesség 25, ill. 41 cm) pedig könnyen cserélhető.
Erős, beépített rezgéscsillapítással ellátott motorjával a solo by AL-KO 141 egy dolgos és nagyon kényelmesen kezelhető segítőtárs. Használatával még a magas fű is kis megterheléssel vágható és irtható, és a vadnövényzeten is erőteljes áthatolást garantál, extra kényelem mellett – akár a ház körüli kertben is.
Az extra rezgéscsillapítás, a profi felszereltség, azaz a testmagassághoz beállítható szarv-fogantyú és a praktikus vállheveder segítségével a fűkasza használata még nehezebb kaszálási munkák során is egyszerű és biztonságos.
A solo by AL-KO 141 műszaki leírása
Ennek az erős motoros fűkaszának a fő előnyei a nagyteljesítményű, ugyanakkor nyugodt működésű, 1,25 kW-os, legújabb generációs kétütemű motor (40,2 cm3), mely a dekompressziós szelep segítségével nagyon könnyen beindítható, a különösen robusztus felépítés, a nagy gépekhez hasonló, profi kezelőelemek, valamint az összes solo by AL-KO gépre jellemző sokoldalúság és könnyű karbantartás.
Az ergonomikus, beépített és átfogás nélkül, könnyen elérhető kezelőelemekkel ellátott szarv-fogantyú által biztosított kényelmes és biztonságos használatnak, valamint a gép optimális egyensúlyának és stabilitásának (extra vastag falú, 28 mm-es alumínium szár) köszönhetően a nagyobb kihívást jelentő nyírási és tereptisztítási munkák is könnyedén, kíméletes testtartásban végezhetők gyepfelületeken, magas fűben vagy makacs bozótban. A dupla vállheveder és a rendkívül alacsony vibráció mellett működő hajtás továbbá lényeges tehermentesítést és kényelmesebb hordozást biztosít a munka során, és segít a motoros fűkasza biztonságos kezelésében.
Ez az erős fűkasza nagy rugalmasságot biztosít a használat során, ugyanis a szállítási terjedelem két vágófejet tartalmaz: egy robusztus, 25 cm-es fém késsel ellátott vágófejet, és egy nagy, kíméletes damilfejet 41 cm-es vágási szélességgel. Ez utóbbinál, az optimális szálhossz használat közbeni könnyed beállításához használja a koppintós száladagolást (a fűkasza fejét egyszerűen koppintsa a talajhoz).
Ennek a nagyteljesítményű gépnek a segítségével könnyedén megbirkózhat a legmakacsabb vadnövényzettel is, és használata még nehéz terepen is hatékony és időtakarékos. Nincs akkumulátor-töltésre fordított idő és kábelkupac – ez előnyös nagy gyepfelületeken és parkokban, valamint szabad terepen.

A solo by AL-KO 141 megvásárlása + alternatív lehetőségek
A solo by AL-KO 141 megvásárolható webshopunkban vagy márkakereskedőinknél. Tökéletes választás, ha könnyen használható, nagyteljesítményű fűkaszát keres nagy kerthez, kültéri létesítményekhez vagy szabad terepre. A benzinkeverék elkészítéséhez a füstszegény, jól keveredő AL-KO univerzális kétütemű motorolajat (cikksz. 112896) ajánljuk.
Ha kedvező árú alapmodellt szeretne, akkor az AL-KO 116 típust ajánljuk. Ha a természeténél fogva nyugodt működésű, üzemanyaggal külön keverék nélkül, könnyen feltölthető négyütemű motort keres, akkor a solo by AL-KO 130 H az Önnek megfelelő gép. 5 az 1-ben univerzális gépünk cserélhető szerszámokkal: a solo by AL-KO 107 L-S.

Technikai adatok

Cikkszám 127434
EAN 4003718058390
Termékcsalád solo by AL-KO
Munkaszélesség cm 41 cm Fadenkopf / 25 cm Messer
dekompressziós szelep igen
Damil utánállítás Tipp-Automatik
Fogantyú kialakítása Bike
Lökettérfogat ccm 40.2
Tartály űrtartalma 0,7
Teljesítmény kW 1,25
szivatógumi igen
Vágódamil Ø 2,4 mm
Heveder Semiprofi
Tömeg (kb.) kg. 8

További információk

Tömeg 8 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„141 SOLO BY AL-KO MOTOROS FŰKASZA” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük