NGP S531VHY-K T680 ÖNJÁRÓ BENZINES FŰNYÍRÓ

102 990 Ft

Cikkszám: NGP_S531VHY-K_T680 Kategóriák: , ,

Leírás

NGP S531VHY-K T680 önjáró fűnyíró terméktulajdonságok: 2018-as modell
NGP hátsókerék hajtású önjáró fűnyíró, négyütemű NGP 190 cm3 motorral és 53 cm vágószélességgel. Motorja és vágószélessége a kimondottan nagy kategóriába tartozik, hagyományos számítási módszerrel 6 LE teljesítményű. Ez a fűnyíró mulcsozó fűnyírásra is használható, a mulcsozóék tartozék. Mulcsozással lehet a legszebb gyepfelületet kialakítani, csökkenti a gazosodást is, viszont gyakrabban kell nyírni a füvet. Tartozék idom segítségével oldalkidodós fűnyíróvá is alakítható. Az NGP S530VH fűnyíró tolókarja teljes egészében összecsukható, gyorszáras, egyszerűen használható. Kengyeles kialakítású kapcsolóját jobb és bal kézzel egyformán lehet kezelni, egyik a gázkar, a másik a fűnyíró önjáró funkció, a tolókar puha, rezgéscsillapító bevonatú. Magasságállítása hét fokozatban, a fűnyíróházon központi karral állítható. Kerekei golyóscsapágyakon forognak, ez nagyobb terhelhetőséget jelent. Fűgyűjtője szövet anyagú, könnyű tárolni, telítettség jelzős. Ajánlott nagy területek, kertek, udvarok, telkek teljes fűnyírására.

A fűnyíró motort olajjal fel kell tölteni, és azt rendszeresen cserélni kell!

NGP S531VHY-K T680 önjáró fűnyíró műszaki adatok:

Fűnyíró motor: NGP, 4 ütemű, OHV, 193 cm3
Fűnyírás funkciók: fűnyírás fűgyűjtővel, mulcsozó fűnyírás, oldalkidobóssá alakítás és kaszálék egy sorba rendezés a fűnyíró mögött
Fűnyírás szélesség: 53 cm
Fűgyűjtő űrtartalom: 75 liter, telítettségjelzővel
Kerekek: golyóscsapágyazottak, elöl 200 mm, hátul 280 mm átmérőjű
Fűnyírás magasságállítás: központi karos, 7 fokozatban 30-80 mm között
Súly: 39 kg
Garancia: 1 év
Az NGP fűnyírók évek óta jelen vannak Magyarországon, alacsonyabb árfekvésük ellenére kimondottan jó a megbízhatóságuk. Alkatrész ellátottságuk megfelelő.

További információk

Tömeg 39 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„NGP S531VHY-K T680 ÖNJÁRÓ BENZINES FŰNYÍRÓ” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük